…per celebrar un feliç aniversari!
Avui fa anys un company de viatge. Un company que d’ençà que el conec només ha fet que portar-me bons moments, molta felicitat i cap decepció ni una. Avui fa exactament un any que vaig decidir engrescar-me a obrir un bloc de cuina, de pensaments i de reflexions per compartir amb tots vosaltres, amb tothom que ha volgut ésser partÃcep de les meves il·lusions i entusiasmes, no només culinaris, sinó també personals i acompanyar-me aixà en el meu dia a dia. Perquè cada cop que obro el bloc i veig que som més els qui ens pugem al tren cada dia se’m fa un somriure a la boca, i només puc donar-vos les grà cies per voler compartir amb mi aquesta aventura!
Molts d’anys!!
Què necessitam?
Per 12 coulants:
- 170g de xocolata per a postres
- 170g de mantega
- 3 ous
- 3 vermells d’ou
- 60g de sucre
- 50g de farina
Per on començam?
Escalfem el forn a 240º
1_Posem en una cassola la xocolata trossejada i la mantega i ho posem al foc molt lent i ho fonem (també ho podem fer al microones)
2_Quan ja estigui fos aturem el foc i hi posem els ous, els vermells d’ou i el sucre i barregem bé. Quan ja estigui tot integrat afegim la farina i barregem bé.
3_Posem la massa a dins de motlles per a magdalenes o a dins de safates individuals apropiades, i ho posem al forn entre 5 i 7 minuts!!!! Estigueu alerta amb el temps, perquè si us passeu d’un minut el coulant ja no serà fos per dintre. Vigileu!!