…per celebrar un feliç aniversari!
Avui fa anys un company de viatge. Un company que d’ençà que el conec només ha fet que portar-me bons moments, molta felicitat i cap decepció ni una. Avui fa exactament un any que vaig decidir engrescar-me a obrir un bloc de cuina, de pensaments i de reflexions per compartir amb tots vosaltres, amb tothom que ha volgut ésser partÃcep de les meves il·lusions i entusiasmes, no només culinaris, sinó també personals i acompanyar-me aixà en el meu dia a dia. Perquè cada cop que obro el bloc i veig que som més els qui ens pugem al tren cada dia se’m fa un somriure a la boca, i només puc donar-vos les grà cies per voler compartir amb mi aquesta aventura!
Molts d’anys!!
Què necessitam?
Per 12 coulants:
- 170g de xocolata per a postres
- 170g de mantega
- 3 ous
- 3 vermells d’ou
- 60g de sucre
- 50g de farina
Per on començam?
Escalfem el forn a 240º
1_Posem en una cassola la xocolata trossejada i la mantega i ho posem al foc molt lent i ho fonem (també ho podem fer al microones)
2_Quan ja estigui fos aturem el foc i hi posem els ous, els vermells d’ou i el sucre i barregem bé. Quan ja estigui tot integrat afegim la farina i barregem bé.
3_Posem la massa a dins de motlles per a magdalenes o a dins de safates individuals apropiades, i ho posem al forn entre 5 i 7 minuts!!!! Estigueu alerta amb el temps, perquè si us passeu d’un minut el coulant ja no serà fos per dintre. Vigileu!!
Molts d´anysssss i bones receptes ,per cert aquesta darrera te una pinta que te mueres ,enhorabona
Moltes grà cies per haver-hi estat durant aquest any! 🙂
Mooooolts anys! i que duri molt més.
per moooolts d’anys ,i no deixis de contar i fer coses bones!!!!!
.
Moltes grà cies per haver-hi estat durant aquest any!
Hola Guida! Havia vist alguna vegada el teu blog, però sense prestar-hi molta atenció. Quan dilluns et vaig veure al programa Això és mel! hi vaig tornar a pensar, per això avui he passat per aquà a deixar-te un comentari.
Felicitats per aquest primer any! M’agraden molt les teves aportacions.
Jo també tenc un bloc somriuresicolors.blogspot.com et convido a passar a fer-li una ullada! Allà xerr de cuina, educació i art!
Per cert, jo som de Porreres…
Caterina
Moltes grà cies Caterina! Estic contenta que hagis tornat a passar per aquÃ! No dubtis que jo també farçe una ullada al teu blog i aixà poder començar a compartir coses!
Aquest coulant sembla bonÃssim…mmmm. T’he conegut arran del programa Això és mel! i m’agrada molt el teu blog. Enhorabona i per molts anys!
Moltes grà cies per les felicitacions! M’encanta rebre notÃcies tan bones!
Hola que tal ! Soc la lourdes I no hem quedar del tot clar el groc dels ous vols dir tres ous sencers?
Hola Lourdes! Quan dic tres vermells d’ou em referesc a la part vermella de l’ou, al rovell “yemas” en castellà . Necessites agafar tres ous sencers i tan sols agafar la part vermella. Espero haver-te estat d’ajuda, una abraçada!