Tagliatelle amb salsa de nous

Publicat dia 30 gener 2012 Pasta
Tagliatelle amb salsa de nous

Quan era petita i em preguntaven quin era el meu plat preferit, sempre contestava: pasta!

I quin plat de pasta? Doncs han anat canviat al llarg dels anys. I Ă©s que podriem dir que la pasta Ă©s l’ingredient mĂ©s versĂ til que trobarem dins la cuina. Combina amb gairabĂ© tot, des de verdures i formatge fins a carn i peix. És igual de bona servida amb una salsa simple i econòmica com amb una extravagant i luxosa. A mĂ©s, la podem preparar com a plat principal, com a entrant o com a ensalada.

Avui serĂ  un plat molt senzill de fer i diferent, que Ă©s molt original, i tan tan senzill de fer que no hi ha excusa per a fer un plat de pasta diferent.

Què necessitam?

Per a 4 persones:

  • 25g de pa ratllat
  • 350g de nous trossejades
  • 2 grans d’all
  • 4 cullerades de llet
  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • 85g de formatge fresc o crema de formatge (jo he utilitzat crema de formatge)
  • 150ml de nata lĂ­quida
  • 400g de tagliatelle
  • sal i pebre bò

Per on començam?

1_Disposar en un morter el pa ratllat, les nous, els alls, la llet, l’oli i el formatge, i ho picam bĂ© fins a obtenir una past

a homogènia (a mi m’agrada que hi hagi trossos de nous). TambĂ© es pot triturar amb el robot de cuina.

2_Llavors, incorporar la nata per a que la consistencia de la salsa sigui espessa. Posar-hi sal i pebre bò.

3_Bollir la pasta fins que estigui al dente.

4_EscĂłrrer la pasta i disposar-la en una font, on hi abocarem la salsa per sobre. S’ha de mesclar bĂ© i servir de seguida.

Receptes similars: Pasta

Tagliatelle mariners

Publicat dia 13 abril 2013

Quins dies tan meravellosos que fa Ăşltimament!!! No us venen ganes de sortir al carrer a passejar i cridar?: Bon dia mĂłn!!! No Ă©s cap secret que el meu cos funciona amb el sol. El sol surt: na Guida es lleva….

Llegeix-ne més

Lasanya freda

Publicat dia 20 març 2013

AquĂ­ ve el sol! [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk] Aquell sol que comença a treure el cap les primeres hores del matĂ­ i que comença a cremar aquelles estonetes de migdia, aquells arbres que comencen a florir i tenen un color diferent, aquelles estonetes…

Llegeix-ne més

Comenta