Pasta amb mascarpone i bacó

Publicat dia 30 abril 2012 Pasta
Pasta amb mascarpone i bacó

Cuina per estudiants

Com ja haureu notat, l’activitat del bloc ha baixat notablement els últims dies o fins i tot setmanes. Això no és culpa meva, sino més bé de la universitat. I és que només em queden 19 dies per acabar les classes i la feina grossa , treballs i entregues.

Quan vaig començar aquest bloc ja vaig comentar que no sabia quin ritme li podria donar, i he tret temps fins i tot d’allà on no n’hi havia. I és que quan una cosa t’agrada, disfrutes de fer-la i es converteix en una prioritat. Ara però, el que toca és centrar-se en la carrera i fer un últim esprint perquè, com jo sempre dic, l’esforç i el treball ben fet sempre obtenen els seus fruits, i saps que ho són de satisfactòries les recompenses obtingudes després de la constància de tot l’any.

Amb el vostre permís doncs, aniré penjant entrades quan pugui o quan tingui un moment per esbargirme dels estudis; i no dubteu que aniran caiguent postres per donar-nos alguna alegria en aquesta època tan dura per alguns….

Com que sé que sou molts els que esteu com jo, avui el plat és de “cuina per estudiants”. Bò, fàcil i ràpid, perquè que no tinguem temps no vol dir que no poguem menjar bé! 😉

No dubteu que d’aquí 19 dies tornaré a ser aquí amb més activitat que mai!

Què necessitam?

Per 4 persones:

    • 225 ml de nata de textura espessa
    • 225g de xampinyons
    • 400g de pasta
    • 100g de mascarpone (o inclús més si us agarada el formatge)
    • 175 g de bacó o pernil en daus

Per on començam?

1_Posem al foc una olla amb aigua salada i ho deixem fins que bulli. Llavors hi incorporem la pasta i la cuinem el temps que digui la bossa, fins que estigui al dente.

2_Mentres, posem la nata en una cassola i hi afegim els xampinyons laminats, hi posem sal i pebre. Deixem que comenci a bollir i abaixem el foc i ho deixem coure a foc lent uns 8-10 minuts, remenant de tant en tant, fins que s’hagi espessit.

3_Incorporem el mascarpone i el bacó i ho deixem uns altres 3-4 minuts al foc lent.

4_Colem la pasta, la passem a la cassola amb la salsa i ho barregem. Ara ja ho podem servir!

Receptes similars: Pasta

Tagliatelle mariners

Publicat dia 13 abril 2013

Quins dies tan meravellosos que fa últimament!!! No us venen ganes de sortir al carrer a passejar i cridar?: Bon dia món!!! No és cap secret que el meu cos funciona amb el sol. El sol surt: na Guida es lleva….

Llegeix-ne més

Lasanya freda

Publicat dia 20 març 2013

Aquí ve el sol! [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk] Aquell sol que comença a treure el cap les primeres hores del matí i que comença a cremar aquelles estonetes de migdia, aquells arbres que comencen a florir i tenen un color diferent, aquelles estonetes…

Llegeix-ne més

Comenta