Pastís d’aniversari M&Ms

Publicat dia 9 juny 2014 Postres i dolços
Pastís d'aniversari M&Ms

Amb un whatsapp amb la frase “Que em podries fer el pastís d’aniversari?” va ser com en Josep em va fer arribar que li faria il·lusió que li regalés un pastís pels seus 24 anys. Em va semblar una idea perfecta i ben aviat vaig començar a pensar en què consistiria. Una dada imprescindible és saber les racions de què ha de constar el pastís i, la meva cara va canviar quan en Josep em va dir que havia de ser per unes 25 persones, que van acabar sent 27. Fer un pastís d’aniversari per a 27 persones no és “moc de pav” com diuen per Vilafranca 😉

Anant per feina va sortir-me un pastís amb tants colors com els que veieu a la fotografia. Un pastís molt divertit, colorit i molt alegre, que reflexava perfectament com és ell, en Josep. Sé que li va agradar molt i per això vull tornar-li a dir des d’aquí: MOLTS D’ANYS JOSEP!

image

Com veureu l’entrada no porta recepta escrita, perquè el pastís és el mateix que el del Pastís cucurutxo de xocolata, només que és amb un acabat diferent. Però tenia moltes ganes de que en veiessiu el resultat!

Com també haureu pogut apreciar, l’activitat del blog ha baixat aquest mes. Els que sou seguidors de Facebook ja sabreu que es deu a què estic acabant el meu Projecte Final de Carrera, que tenc previst entregar al Juliol. Però, oi que m’esperareu per a tornar amb “plena càrrega”? Segur que sí! 🙂 Mentrestant aniré publicant receptes que tenc pendets quan pugui i el temps m’ho permeti. Que passeu bona setmana!

pastis m ms

Receptes similars: Postres i dolços

Pastís cucurutxo de xocolata

Publicat dia 1 maig 2014

Cuinar per a algú és molt gratificant, ja sabeu que sóc una gran defensora d’aquesta frase. I més si aquest algú és tan llépol com ell, el meu tio Jaume. Perquè us poseu una mica en situació us explicaré que…

Llegeix-ne més

Crespells

Publicat dia 16 abril 2014

Si algun record tenc de quan era petitona d’aquestes dates, és el de fer crespells. Els preparàvem a l’escola tots plegats, amb els companys, a dintre d’una ribella ben grossa i on tots hi posàvem les mans. Què divertit que…

Llegeix-ne més

Comenta