Després de la benvinguda, no podia començar de cap altra manera, i és que tenia clar que la primera recepta havia de ser un postre, són la meva debilitat.
Però quin postre? Uff, n’hi ha tants!
Quan ho vaig comentar als meus amics ho van tenir clar: tarta de 3 xocolates! I és que… són tan clà ssics. Cada vegada que fem una festa a mi em toca portar-la. Els hi encanta, sembla com si no hi hagués més tartes. (Tot s’sha de dir, a mi m’encanta fer-la).
De cop, vaig recordar que el primer que vaig aprendre a cuinar van ser magdalenes. Les vaig aprendre a fer a casa d’una amiga de ma mare, na Joana. A partir de llavors, sempre en feia per berenar a casa, però volia que tothom les tastés i les portava a la famÃlia i per a mi no en quedaven…. Eren tan bones!
Doncs bé, per a la primera entrada se’m va acudir mesclar les opcions que tenia, i aixà han sorgit les magdalenes de 3 xocolates.
Què necessitam?
- 100g de mantequilla a temperatura ambient
- 120g de sucre
- 2 ous
- 120g de farina
- 2 cullerades de cacau en pols
- 100 ml de llet
- 1 cullerada de llevadura en pols
- 1 polsim de sal
Per a la cobertura de xocolata blanc:
- 75g de mantequilla a temperatura ambient
- 100g de xocolata blanc
- 150g de formatge mascarpone
- 120g de sucre glas
- xocolata amb llet per decorar
Per on començam?
1_ Encenem el forn a 180º. Barrejam els ingredients secs en un bol (Farina, llevadura, cacau i sal)
2_Posem en un bol apart la mantequilla i la batem fins que quedi una massa uniforme.
3_Afegim el sucre i continuam batent fins que quedi homogeni.
4_Tirem els ous de un en un.
5_Afeim la llet a la mescla seca a poc a poc i ho treballem fins que no queidin grumolls.
6_Barregem les dues mescles que tenim fins que quedi una massa uniforme.
7_ Ho posem al forn uns 15-20 min aproximadament.
Per fer la cobertura:
1_Fondre la xocolata blanca al bany maria i deixar-ho refredar.
2_Batre la mantequilla i posteriorment afegir el formatge mascarpone.
3_Incorporar el sucre glas i finalment la xocolata blanca.
Ara només faltarà col·locar la cobertura a sobre de les magdalenes i decorar-ho amb la xocolata amb llet (podeu trossejar-lo, rallar-lo, etc).