Hi ha dies que penses que més valdria que no t’haguessis llevat, i n’hi ha d’altres que tot surt rodó, que tot va sol, fluïd. I és que la vida dona voltes, moltes voltes. Un dia ets al pou i l’altre ets al cim. I tampoc no és que hi hag massa diferència entre una cosa i l’altra. A vegades són termes un tant ambigus, que es confonen i s’utilitzen de manera indiferent. Tot porta un rodatge difÃcil de parar, els dies passen i tu els acompanyes. I sÃ, és una cosa fantà stica que no pots parar. Més fantà stica és però, quan tu mateix entres en aquest espiral de somnis i il·lusions. I és que la vida et premia de la mateixa manera que tu t’esforces. Tot té una recompensa, i en el meu cas, l’esforç i el treball han valgut la pena.
SÃ, ahir vaig tenir un dia rodó!
Què necessitam?
- 300g de farina
- 100g de sucre glass
- 225g de mantequilla a temperatura ambient
- una cullerada de vainilla en pols o essència de vainilla
- una cullerada de cacau en pols
Per on començam?
1_Primer posem la mantequilla a temperatura ambient a dintre d’un bol i la barregem amb el sucre, tot formant una pasta homogència.
2_Després, dividim en dos aquesta barreja i ho posem en dos bols separats. En un bol hi incorporem 150g de farina i la cullerada de cacau en pols, i en l’altre els altres 150g de farina i la cullerada de vainilla.
3_Treballem bé les masses per separat. Un cop estiguin ja ben mesclades, posem a barreja de cacau a sobre d’una là mina de paper vegetal per a forn i l’estirem bé formant un rectangle.
4_Fem el mateix amb la massa de vainilla, i una vegada que ja estigui estirada, la coloquem a sobre de la massa de cacau. Aixà tindrem les dues masses una a sobre de l’latre.
5_Amb l’ajuda del paper vegetal anem enrotllant les masses, de manera que ens quedi un cilindre (com podeu veure a la foto).
6_Ara ho deixem reposar a la nevera almenys una hora, o fins que s’hagi endurit, i després podrem anar fent talls al cilindre per formar les galletes.
7_Una vegada ja tinguem les galletes a punt només cal enfornar-les a 130º uns 10 minuts, fins que estiguin doradetes.