Espirals de xocolata i vainilla, i un dia rodó!

Publicat dia 7 febrer 2012 Postres i dolços
Espirals de xocolata i vainilla, i un dia rodó!

Hi ha dies que penses que més valdria que no t’haguessis llevat, i n’hi ha d’altres que tot surt rodó, que tot va sol, fluïd. I és que la vida dona voltes, moltes voltes. Un dia ets al pou i l’altre ets al cim. I tampoc no és que hi hag massa diferència entre una cosa i l’altra. A vegades són termes un tant ambigus, que es confonen i s’utilitzen de manera indiferent. Tot porta un rodatge difícil de parar, els dies passen i tu els acompanyes. I sí, és una cosa fantàstica que no pots parar. Més fantàstica és però, quan tu mateix entres en aquest espiral de somnis i il·lusions. I és que la vida et premia de la mateixa manera que tu t’esforces. Tot té una recompensa, i en el meu cas, l’esforç i el treball han valgut la pena.

Sí, ahir vaig tenir un dia rodó!

Què necessitam?

  • 300g de farina
  • 100g de sucre glass
  • 225g de mantequilla a temperatura ambient
  • una cullerada de vainilla en pols o essència de vainilla
  • una cullerada de cacau en pols

Per on començam?

1_Primer posem la mantequilla a temperatura ambient a dintre d’un bol i la barregem amb el sucre, tot formant una pasta homogència.

2_Després, dividim en dos aquesta barreja i ho posem en dos bols separats. En un bol hi incorporem 150g de farina i la cullerada de cacau en pols, i en l’altre els altres 150g de farina i la cullerada de vainilla.

3_Treballem bé les masses per separat. Un cop estiguin ja ben mesclades, posem a barreja de cacau a sobre d’una làmina de paper vegetal per a forn i l’estirem bé formant un rectangle.

4_Fem el mateix amb la massa de vainilla, i una vegada que ja estigui estirada, la coloquem a sobre de la massa de cacau. Així tindrem les dues masses una a sobre de l’latre.

5_Amb l’ajuda del paper vegetal anem enrotllant les masses, de manera que ens quedi un cilindre (com podeu veure a la foto).

6_Ara ho deixem reposar a la nevera almenys una hora, o fins que s’hagi endurit, i després podrem anar fent talls al cilindre per formar les galletes.

7_Una vegada ja tinguem les galletes a punt només cal enfornar-les a 130º uns 10 minuts, fins que estiguin doradetes.

 

 

 

Receptes similars: Postres i dolços

Pastís d’aniversari M&Ms

Publicat dia 9 juny 2014

Amb un whatsapp amb la frase “Que em podries fer el pastís d’aniversari?” va ser com en Josep em va fer arribar que li faria il·lusió que li regalés un pastís pels seus 24 anys. Em va semblar una idea…

Llegeix-ne més

Pastís cucurutxo de xocolata

Publicat dia 1 maig 2014

Cuinar per a algú és molt gratificant, ja sabeu que sóc una gran defensora d’aquesta frase. I més si aquest algú és tan llépol com ell, el meu tio Jaume. Perquè us poseu una mica en situació us explicaré que…

Llegeix-ne més

Comenta