A la vida, del que es tracta és de ser feliç. Això és el que ens han ensenyat de petits, però sovint aquesta no és una cosa tan fà cil com sembla.
Quan som petits i no tenim cap tipus de preocupació, perquè no volem anar a l’escola o volem jugar més. Quan som una mica més grans les preocupacions neixen, i ens acomoanyen cada dia. No volem estudiar, matinar o estem cansats de la rutina. La feina no ens agrada, ens ocupa massa temps o simplement volem dedicar-nos a fer altres coses.
Ens adonem que moltes vegades aparquem la felcitat a un segon pla del nostre dia a dia. Intentem viure el dia a dia el més intensament possible, fer coses per divertir-nos i que ens agradin i sobretot estar amb la millor companyia.
Però sovint aquestes són coses que no podem aconseguir, moltes vegades degut al temps, rutina o impediment. I això no pot ser! Treure’ns un somriure a nosaltres mateixos o als que estan al nostre costat no és tan dificil, i el més important: és el millor del món!
Simplement barrejant uns ous, la quantitat justa de farina i una bona dosis de xocolata podem ajudar a dibuixar-nos un somriure, i amb aquest petit gest, segur que serem una miiica més feliços! I és que les coses petites, al final, són les que ens fan sentir millor! 😉 no trobau?
Encara sou a temps de fer aquest brownie per començar amb plena energia la setmana! Només són 30 minuts!
Què necessitam?
- 200g de xocolata fondant
- 100g de mantequilla
- 3 ous
- 100g de sucre morè
- 75g de farina
- 75g de muesli (jo hi he posat cereals de muesli de xocolata, d’aquests que venen al supermercat)
- 1 sobre de llevadura tipus Royal
Per on començam?
Escalfem el forn a 180º
1_Barregem els ous amb el sucre i batem amb unes varetes manuals durant uns 3 minuts, perquè el brownie ens quedi ben esponjós.
2_Hi afegim el muesli i barregem bé.
3_Fonem la xocolata amb la mantequilla al microones o al bany maria, anant en compte de que no se’ns cremi. Ho fageim a la barreja dels ous.
4_Ara només ens faltarà afegir la farina i la llevadura i mesclar-ho bé fins que tot ens quedi ben integrat i no quedin grumolls.
5_Ho posem en un motlle quadrat o rectangular i ho posem al forn durant uns 25 minuts. Quan el traieu del forn el desmotlleu i el deixeu refredar a sobre de la graella del forn.
Nota: el muesli es pot substituir pel que vulgueu: ametlles, nous, fruits secs…