Mousse de iogurt amb coulis de mores

Publicat dia 9 agost 2013 Postres i dolços
Mousse de iogurt amb coulis de mores

A G O S T

El mes de les vacances per exel·lència, el mes de la calor, de la platja, de sol i sal. El mes en què ningú no té horaris, en què el temps “no ens té”. És temps de retrobaments, de la família, dels amics, d’aprofitar aquell temps que tant ens falta en altres èpoques de l’any. Temps de festa, de juerga, de nits a la fresca, de trampó i de gelats. Agost és anar amb barca, tirar-se de les roques, sentir olor a saladina, mirar les postes de sol, allargar les sobretaules al capvespre o passar l’horabaixa fent una bona sesta.

L’agost, per a molts, el millor mes de tots, el que ens regala tot de coses fantàstiques que no podem pagar en diners. Quina cosa mes guapa, oi? No ens despistem, perquè les millors coses són les que ens regala aquest món, coses tan guapes com aquestes mores acabades d’agafar del romeguer.

(Ja us ho deia a la pàgina de facebook que en faria una cosa bona 😉 )

Per cert! Amics que seguíeu el blog a través del mail! Degut als canvis que hem fet amb el nou blog, malauradament s’han perdut tots els contactes i ara les noves receptes ja no us arribaran al mail. Si voleu seguir rebent les noves actualitzacions, podeu tornar a introduir el vostre correu electrònic a la dreta “Les meves receptes al teu mail”. Gràcies! 🙂

Què necessitam?

Pel coulis de mores:

  • 125g de mores
  • 100g de sucre
  • 1/2 llimona sucada

Per la mousse:

  • 2 iogurts naturals
  • 30g de sucre
  • 200ml de nata per montar molt freda
  • 2 clares d’ou

Per on començam?

1_ Posem  els 100g de sucre i les mores en una cassola a foc molt lent i anem barrejant de tant en tant. Quan el sucre s’hagi fos ho deixem al foc uns 10-15 minuts, veurem que comença a bullir i que les mores comencen a desintegrar-se. Quan hagi passat aquest temps ho retirem del foc i ho deixem refredar. Quan estigui fred hi afegim el suc de la llimona, ho triturem amb el túrmix i ho passem per un colador perquè no quedin els típics pinyolets de les mores (això és totalment opcional, si us agrada més trobar-los no fa falta colar-ho).

2_ Per fer la mousse: amb unes varetes elèctriques muntem la nata (recordeu que per fer-ho la nata ha d’estar molt freda!!!) i quan ja estigui apunt hi posem els dos iogurts i barregem bé.

3_ Per altra banda batem les clares a punt de neu i hi afegim els 30g de sucre. Ara afegim la barreja anterior de nata i iogurt a les clares i acabem de barrejar anat en compte de que no se’ns baixi la mescla. Ho posem en gots i ho portem a la nevera. Quan hagi passat una hora afegim per sobre el coulis que havíem preparat i ho tornem portar a la nevera unes 3 hores abans de servir.

 

 

 

Receptes similars: Postres i dolços

Pastís d’aniversari M&Ms

Publicat dia 9 juny 2014

Amb un whatsapp amb la frase “Que em podries fer el pastís d’aniversari?” va ser com en Josep em va fer arribar que li faria il·lusió que li regalés un pastís pels seus 24 anys. Em va semblar una idea…

Llegeix-ne més

Pastís cucurutxo de xocolata

Publicat dia 1 maig 2014

Cuinar per a algú és molt gratificant, ja sabeu que sóc una gran defensora d’aquesta frase. I més si aquest algú és tan llépol com ell, el meu tio Jaume. Perquè us poseu una mica en situació us explicaré que…

Llegeix-ne més

Comenta