Tot torna a la normalitat en un tres i no res. Les “vacances” s’acaben, el temps passa volant i te n’adones que no has tingut temps de fer ni la meitat de coses de les que volies fer. Tanques els ulls i ja tens les maletes preparades per anar-te’n cap a Barcelona i enfrontar-te a l’autèntica realitat: has d’aparèixer a la uni sense la feina que havies de fer… Això sĂ que Ă©s dur!
Aquesta vegada la tornada a la rutina no ha estat tan drĂ stica com sol ser, i això ha estat grĂ cies a dos motius. El primer Ă©s que vam tenir 9 hores de marge per fer-nos a la idea d’aquesta tornada, ja que 9 hores de barco donen per molt; tant que fins i tot vam fer una paradeta a Ciutadella, vam mirar pel·lĂcules, menjar i fer alguna becadeta.
El segon motiu i mĂ©s important Ă©s que ahir va arribar el meu germĂ a Barcelona per fer-nos una visita i tambĂ© perquè es vagi acostumant a això d’estar per la Ciutat Comtal. Per això avui he cuinat per ell, aixĂ que aquest esper que sigui el primer dels plats que cuinarĂ© perquè dinem junts, i que l’any que vĂ© tenir-lo al pis no sigui una situaciĂł excepcional sino que sigui una cosa habitual 🙂
Què necessitam?
Per 4 persones:
- 800g de pollastre trossejat
- 1 ceba
- 1 pebre vermell petit
- 1 pebre verd
- 400ml de nata
- 2 cullerades soperes de curry
- anacardos
- arròs per acompanyar
Per on començam?
1_Tallem la ceba ben petita, i els pebres en trossos una mica més grans.
2_Posem en una olla la ceba, els pebres i el pollastre que prèviament haurem tallat en trossos d’uns 4-5 cm. Ho deixem sofregir amb dues cullerades d’oli d’oliva fins que el pollastre es comenci a enrossir.
3_En aquest moment incorporarem la nata i el curry i ho deixarem a foc mig i que vagi fent “xup-xup”.
4_3 mintus abans d’aturar el foc hi afegim els anacardos.
5_Ho servim acompanyat d’arròs bollit.