Copa de mascarpone i fruits del bosc

Publicat dia 18 abril 2012 Postres i dolços
Copa de mascarpone i fruits del bosc

 

Sempre m’havien mirat d’una manera desafiant i bacilant des de l’estanteria del supermercat. Els seus colors m’enlluernaven des de lluny i em feien apropar-me cap a ells. El seu preu però, comparat amb el meu pressupost em feia enretirar-me aviat i girar cua cap allò al que anava. Per fi però, ho he superat i els seus poders han caigut als meus peus.

Avui Cullerades Dolces es vesteix de vermell per presentar-vos els gerds i els nabius; fruites que m’entusiasmen però que mai m’havia atrevit a comprar-ne. SĂ­ que de mores en mengem sovint, i les collim nosaltres, però no havia estat mai de sort amb els gerds i els nabius. Per això avui us vull presentar un postre molt fĂ cil de fer amb fruits del bosc i vestir-nos per un moment de vermell i apropar-nos una mica a l’esperit de Sant Jordi que ja es comença a sentir pels carrers de Barcelona.

Us podreu resistir a la temptaciĂł? Jo no podria!

Què necessitam?

Per 4 copes:

  • 250g de mascarpone
  • 150-200g de nabius i gerds
  • 8 melindros (bizcochos de soletilla per qui no sĂ piga què sĂłn)
  • 2 ous
  • 2 cullerades de sucre

Per on començam?

1_Primer hem de separar els blanc i els vermells dels dos ous. Un cop ho tinguem separat, posem els dos vermells en un bol, hi afeim dues cullerades de sucre i ho batem amb intensitat fins que l’ou comenci a tenir un color blanquinĂłs.

2_Després, hi incorporem el mascarpone i barregem fins que no quedin grumolls. Per fer-ho van molt bé unes varetes metàl·liques.

3_Per separat, hem de pujar els blancs d’ou al punt de neu. Si hi afegim una micona de sal ens ajudarĂ  a pujar-los. Quan ho tinguem ho barregem amb els vermells d’ou i el mascarpone amb molt de compte fent moviment envolvents perquè no ens baixin els blanc d’ou.

4_Ara només ens faltarà montar les copes. Primer posem un melindro al cul de la copa, després afeim dues cullerades de crema i a sobre uns quants fruits. Tornem a posar el melindro, crema i acabem amb fruits.

Que vengui de gust!

Receptes similars: Postres i dolços

PastĂ­s d’aniversari M&Ms

Publicat dia 9 juny 2014

Amb un whatsapp amb la frase “Que em podries fer el pastĂ­s d’aniversari?” va ser com en Josep em va fer arribar que li faria il·lusiĂł que li regalĂ©s un pastĂ­s pels seus 24 anys. Em va semblar una idea…

Llegeix-ne més

PastĂ­s cucurutxo de xocolata

Publicat dia 1 maig 2014

Cuinar per a algĂş Ă©s molt gratificant, ja sabeu que sĂłc una gran defensora d’aquesta frase. I mĂ©s si aquest algĂş Ă©s tan llĂ©pol com ell, el meu tio Jaume. Perquè us poseu una mica en situaciĂł us explicarĂ© que…

Llegeix-ne més

Comenta