Benvinguts a un nou projecte

Publicat dia 5 agost 2013 Vivències
Benvinguts a un nou projecte

 

El dia 1 d’abril d’aquest mateix any vaig rebre un correu electrònic que canviaria la vida d’aquest blog i que em faria omplir-me d’alegria i de satisfacció. Sense esperar-m’ho gens ni una mica la feina feta durant aquest temps de blog s’ha vist recompensada gràcies a aquest nou projecte que avui comencem tots plegats!

Els amics d’Anar de Tapes (ara Gastronòmicament) em proposaren formar part d’una nova plataforma, un nou portal que ens porta a una interessant blogosfera gastronòmica. A partir d’avui CulleradesDolces s’uneix a aquesta nova aventura, amb un gran somriure a la boca i amb moltes ganes d’aportar tots els ingredients necessaris per a que aquest camí sigui tot un èxit!

No puc estar més contenta i feliç i no vull deixar d’agrair a l’equip de gastronòmicament el fet de pensar en CulleradesDolces per a aquest nou projecte, ni deixar de donar-los les gràcies per la benvinguda i el tracte rebut.

I vosaltres què, us apunteu al nou CulleradesDolces? Espero que us encanti tant com a mi!

Benvinguts!

Receptes similars: Vivències

Nit de cap d’any

Publicat dia 3 gener 2014

Com ha estat la vostra entrada a l’any 2014? Esper que molt bona! Avui vull saber coses de vosaltres, com vau passar la nit de cap d’any? Acompanyats amb bona companyia? Vau fer vosaltres mateixos el sopar, el vau encomanar…

Llegeix-ne més

Brunch

Publicat dia 24 juliol 2013

Ja torno a ser aquí!!! Per fi ja estic instal·lada a Mallorcaaa!!! Ha estat un mes de Juliol molt atrafegat, anant a totes hores cap aquí i cap allà però finalment ja tenim el nou pis enllestit! Aquest dissabte passat…

Llegeix-ne més

Comenta