Pastissets de taronja i xocolata

Publicat dia 25 octubre 2013 Postres i dolços
Pastissets de taronja i xocolata

Per fi torno a rondar per aquí! Sabeu què és tenir un non-stop de vida? Segur que més d’un de vosaltres sap el que és i, per tant, es pot sentir plenament identificat amb mi. 😉

Per sorpresa meva, el que es planificava com un curs relaxat, sense masses complicacions i amb molt temps per endavant, s’ha convertit amb un mix de projecte final d’arquitectura, un semestre de dret i (amb lletres majúscules ho escric) AMB UNA FEINA! Una feina que m’agrada i d’allò que he estudiat! Sí, ja ho sé, amb els temps que corren no em puc sentir més afortunada! Corre dintre meu doncs, un mix de felicitat i estrès un tant difícil de transmetre.

Com que arriba final de setmana, però, tots ens podem permetre dedicar-nos un moment, no trobeu? En el meu cas ha estat passar-me la tarda a la cuina, rodejada de productes de temporada. Ja podeu començar a trobar bones taronges amb protecció anti-refredats!! perquè, quan arribi el fred (que ja comença a ser hora) arribarà de valent!!

Que tingueu bon cap de setmana!

Què necessitam?

Per a 12 pastissets:

  • 1/2 tassa de suc de taronja natural
  • 2 ous
  • 1/2 tassa d’oli d’oliva
  • 1 tassa de llet
  • 1/2 pot de llet condensada (dels petits)
  • 150g de farina
  • 1/2 sobre de llevadura tipus Royal
  • 1 cullerada de ratlladura de la pell de la taronja
  • xocolata

Per on començam?

Escalfem el forn a 180º

1_Agafem un bol i hi aboquem el suc de taronja, els ous i l’oli i amb unes varetes (elèctriques o manuals) anem barrejant. Afegim la farina, la llet condensada, la llevadura i la ratlladura de taronja i seguim barrejant fins que no hi hagi grumolls.

2_Preparem una safata de motlles (com la que podeu veure a la foto de més avall) i les unteu amb mantequilla o oli per a què no se’ns quedin enganxats els pastissets. Repartim la massa a dins els 12 motlles i ho portem al forn uns 20 minuts, fins que estiguin cuits.

3_Quan els traiem del forn els deixem refredar i, mentrestant, desfem la xocolata al microones o al bany maria. Servim els pastissets amb la xocolata per sobre i amb una mica de taronja ratllada.

Receptes similars: Postres i dolços

Pastís d’aniversari M&Ms

Publicat dia 9 juny 2014

Amb un whatsapp amb la frase “Que em podries fer el pastís d’aniversari?” va ser com en Josep em va fer arribar que li faria il·lusió que li regalés un pastís pels seus 24 anys. Em va semblar una idea…

Llegeix-ne més

Pastís cucurutxo de xocolata

Publicat dia 1 maig 2014

Cuinar per a algú és molt gratificant, ja sabeu que sóc una gran defensora d’aquesta frase. I més si aquest algú és tan llépol com ell, el meu tio Jaume. Perquè us poseu una mica en situació us explicaré que…

Llegeix-ne més

Comenta