Per fi torno a rondar per aquÃ! Sabeu què és tenir un non-stop de vida? Segur que més d’un de vosaltres sap el que és i, per tant, es pot sentir plenament identificat amb mi. 😉
Per sorpresa meva, el que es planificava com un curs relaxat, sense masses complicacions i amb molt temps per endavant, s’ha convertit amb un mix de projecte final d’arquitectura, un semestre de dret i (amb lletres majúscules ho escric) AMB UNA FEINA! Una feina que m’agrada i d’allò que he estudiat! SÃ, ja ho sé, amb els temps que corren no em puc sentir més afortunada! Corre dintre meu doncs, un mix de felicitat i estrès un tant difÃcil de transmetre.
Com que arriba final de setmana, però, tots ens podem permetre dedicar-nos un moment, no trobeu? En el meu cas ha estat passar-me la tarda a la cuina, rodejada de productes de temporada. Ja podeu començar a trobar bones taronges amb protecció anti-refredats!! perquè, quan arribi el fred (que ja comença a ser hora) arribarà de valent!!
Que tingueu bon cap de setmana!
Què necessitam?
Per a 12 pastissets:
- 1/2 tassa de suc de taronja natural
- 2 ous
- 1/2 tassa d’oli d’oliva
- 1 tassa de llet
- 1/2 pot de llet condensada (dels petits)
- 150g de farina
- 1/2 sobre de llevadura tipus Royal
- 1 cullerada de ratlladura de la pell de la taronja
- xocolata
Per on començam?
Escalfem el forn a 180º
1_Agafem un bol i hi aboquem el suc de taronja, els ous i l’oli i amb unes varetes (elèctriques o manuals) anem barrejant. Afegim la farina, la llet condensada, la llevadura i la ratlladura de taronja i seguim barrejant fins que no hi hagi grumolls.
2_Preparem una safata de motlles (com la que podeu veure a la foto de més avall) i les unteu amb mantequilla o oli per a què no se’ns quedin enganxats els pastissets. Repartim la massa a dins els 12 motlles i ho portem al forn uns 20 minuts, fins que estiguin cuits.
3_Quan els traiem del forn els deixem refredar i, mentrestant, desfem la xocolata al microones o al bany maria. Servim els pastissets amb la xocolata per sobre i amb una mica de taronja ratllada.