Pasta amb xampinyons

Publicat dia 13 abril 2012 Pasta
Pasta amb xampinyons

i la nova secció “Cuina per estudiants”

Avui a les 12, quan sortia de classe pensava: m’he d’aturar a comprar, què faig per dinar? Encara hi ha el meu germà, així que les possibilitats se’m redueixen bastant. A més, havia de ser ràpid per poder dinar a una hora decent; i llavors he pensat: pasta!

Sempre faig el mateix, no penso què faré fins que no sóc al súper, perquè allà hi ha tantes coses que les idees et venen soles. Quan he vist uns xampinyons molt grans he decidit que faria la pasta amb xampinyons. Però llavors he pensat: uix no, que aquest plat no el podré penjar al bloc….

Però després caminant pel carrer, el meu cap donava voltes: i per què no penjar-lo? Perquè és massa senzill? Seguríssim que hi ha molta de gent que no té gaire temps de cuinar, que ho fa sense ganes o que necessita idees perquè el seu dia a dia es faci més bò de dur. I crec que no m’equivoco gaire, no? 😉

És per això que avui he decidit estrenar una nova secció del bloc:

CUINA PER ESTUDIANTS

En aquesta secció hi podreu trobar plats senzills i molt fàcils de fer, tant per estudiants que no tenen gaire temps per cuinar, com també per tots aquells que tenen un dia atrafegat, que no són pocs, a que no? A més, tots algun dia ens hem trobat amb la pregunta: què faig avui per dinar? Doncs aquesta serà també una secció per donar idees a la cuina diària. No cal dir que podeu aportar totes les idees que volgueu i ferme-les arribar a la secció de contacte o per un comentari mateix. Esper que us agradi i que us sigui d’ajuda 😉

Ah! A la secció la podeu trobar a la part superior de la pàgina!

Què necessitam?

Per 4 persones:

  • 500g de pasta
  • 2 cebes tendres (o també cebes normals)
  • 2 alls
  • xampiyons (jo n’he utilitzat 12 de grans)
  • 1 tomàquet ratllat
  • sal, pebre bò i julivert (opcional)

Per on començam?

1_Primer posem aigua al foc i esperem que agafi el bull. Quan ho faci, hi posem la pasta amb una mica de sal i oli i ho bollim el temps que indiqui la bossa.

2_Mentrestant, piquem les cebes, els alls i els xampinyons i ho posem tot en una olla i ho sofregim. Si hi posem sal al principi, quan comenci a sofregir, aconseguirem que la ceba i els xampinyons treguin l’aigua que tenen, i en aquest cas això ens interessa perquè farà un suquet que farà la pasta més bona.

3_Deixem que cogui amb el suquet que farà i hi incorporem el tomàquet ratllat. Ho deixem que cogui uns 5 minuts a foc lent, fins que vegeu que la ceba i els xampinyons ja estan fluixets. Quan ja estigui cuit, ho barregem amb la pasta.

Receptes similars: Pasta

Tagliatelle mariners

Publicat dia 13 abril 2013

Quins dies tan meravellosos que fa últimament!!! No us venen ganes de sortir al carrer a passejar i cridar?: Bon dia món!!! No és cap secret que el meu cos funciona amb el sol. El sol surt: na Guida es lleva….

Llegeix-ne més

Lasanya freda

Publicat dia 20 març 2013

Aquí ve el sol! [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk] Aquell sol que comença a treure el cap les primeres hores del matí i que comença a cremar aquelles estonetes de migdia, aquells arbres que comencen a florir i tenen un color diferent, aquelles estonetes…

Llegeix-ne més

Comenta